РАБОТА В HILTI

Хората, които се присъединяват към Hilti, споделят определен начин на мислене. Те са амбициозни и трудолюбиви, и са невероятни в това да дават най-доброто от себе си за нашите клиенти. В замяна на това, те се радват на изключително разнообразна и динамична кариера. Много от нашите хора работят за нас от 20 или 30 години – доказателство за това колко ценим и възнаграждаваме техния принос.

 

Това, което превръща Hilti в толкова уникално работно място е нашата култура за високо ниво на представяне. Тя се основава на съчетание от лично представяне, екипна работа и подкрепа. Ние Ви поставяме предизвикателства, но и Ви обгрижваме, дръзки сме, но и се доверяваме.

Покажете ни каква е Вашата същност и ние ще Ви предложим възможности да се придвижвате в рамките на търговската дейност – за да работите в чужбина, да придобиете опит с различни работни функции и да се справяте с различни пазари. Това е страхотен начин да откриете точно какво пасва на амбициите Ви и да постигнете вълнуващата кариера, за която бленувате.

НЕ СЕ БОИМ ДА БЪДЕМ РАЗЛИЧНИ

Двигателят на нашия бизнес успех са отличителните ни характеристики. Нашите иновации предоставят възможност на нашите клиенти да строят по-бързо, по един по-безопасен и дръзновен начин.

Ние презираме конвенционалното. Ще очакваме от вас да поставяте под съмнение начините, по които вършим нещата, да изказвате новите си идеи гласно и да се отклонявате от нормите. Ето защо ще разполагате с редовен достъп до експертния мениджмънт, които ще изслушат това, с което можете да допринесете.

 

Нашето работно място е подходящо за изключителни хора. Тук ще се нуждаете от страст и енергия, за да усъвършенствате нещата през цялото време. Отдадеността винаги да завършвате започнатото. Увереността да поемате рискове в преследване на по-големи постижения.

Но Вие далеч няма да сте сами в това си начинание – винаги ще работите в отлична компания – с хора от разнообразни среди и произход, които са вдъхновени да спомогнат за постигане на промени в търговските дейности на нашите клиенти всеки ден.

НИЕ БЪРЗО ВЪЗНАГРАЖДАВАМЕ ВАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ

Докато имате амбицията да бъдете успешни, това е и в наш интерес. Ето защо ние ще инвестираме във Вашето обучение и ще обърнем пълноценно внимание на развитието на Вашата кариера. Това включва редовно обучение очи в очи. За него е необходимо много време, но ние вярваме, че е жизненоважно. По този начин ние признаваме Вашите постижения и Ви помагаме да продължите да се представяте добре – за нас, за нашите клиенти и за Вашата собствена амбиция.

Впечатлете ни с Вашите умения и ние ще ви предоставим възможности за лидерство веднага, след като станете готови за това. Фактът, че 80% от нашите управленчески позиции биват запълвани с вътрешни кандидати, е красноречив.

 

Ние разполагаме с много задълбочен процес за атестация на хората, при който разглеждаме и оценяваме всеки в дружеството по време на ежегодния процес за оценка на представянето. Това означава, че можем да съчетаваме таланта с възможностите – да развиваме наши хора в съответните им роли или да ги предизвикваме да работят по нови начини или на нови места. Така откриваме точните хора за точните работи места и развиваме нашите екипи както лично, така и професионално.

В никое друго глобално дружество не можете да преминете от продажби към човешки ресурси, например, или от инженерно дело в Германия, към финанси в Дубай, както в Hilti. Можете да поемете по всяка кариерна пътека, която си представите, с необходимата отдаденост и резултати. 

МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ ЗА УСПЕХ И ПОДКРЕПА, ЗАБАВЛЕНИЕ И НАГРАДИ

Нашето работно място с представяне на високо равнище е също така хъб на позитивността и мрежа за подкрепа. Както основателят на нашата компания го определя:

“Смятам, че моя работа е да създавам климат в дружеството, в който всеки отделен човек развива волята да е успешен и отдаден, като в същото време се забавлява на работното си място. По мое мнение, това е най-важната задача на ръководството и етичната отговорност на предприемача.”

Мартин Хилти, основател

Ние вярваме, че фирменият растеж и личното израстване вървят ръка за ръка; едното е двигателят на другото. Ето защо ние предоставяме на нашите хора огромна степен на лична отговорност, при което те мислят с предприемачески дух, упражняват здрав разум, поемат отговорност и имат свободата за вземане на решения. Те чувстват, че им е гласувано доверие, чувстват се ценени и оправомощени да действат, и да дават най-доброто от себе си, за да успеят, като знаят, че ние ги подкрепяме през цялото време.

Даваме от себе си и участваме

За нас, социалната отговорност е естествено нещо, което правим. Верни на нашите морални цели за изграждане на едно по-добро бъдеще, работата ни се свежда до устойчиво подобряване на местните жилищни и работни условия като помагаме на хората сами да си помогнат.

Ние ще Ви насърчаваме да се присъедините към нас с нашите дейности за социална корпоративна отговорност във Вашата част на света, като станете от бюрото и запретнете ръкави. Също така ще приветстваме Вашите идеи за откриване на нови начини, по които да бъдете доброволец.