Награди

Нашите награди и признания

Година след година, за нас е гордост да се класираме сред най-добрите работни места по света, според определеното от безпристрастните корпоративни проучвания, в които са събрани мненията на нашите служители за начина, по който се чувстват в Hilti.

Ние също така получаваме различни награди за индустриален дизайн, много от които оценяват високо нашите продукти заради способността им да обогатяват обществото чрез техните иновации и въздействие върху хората.

НАГРАДИ ЗА РАБОТОДАТЕЛ

Нашето непрекъснато класиране в списъците за най-добър работодател по целия свят говори красноречиво за усещането да работиш в Hilti. По-долу са дадени някои от нашите глобални и национални класирания. Ще откриете още много в местните ни кариерни сайтове. 

НАГРАДИ „ОТЛИЧНО МЯСТО НА РАБОТА“

Институтът за Отлично място на работа® (Great Place to Work®) е световна фирма за изследвания, консултиране и обучение, която помага на организациите да създават и поддържат култури, основани на високо ниво на доверие, на работното място. Това е признание, че чрез изграждане на възнаграждаващ цикъл от личен принос и оценяване, дружествата могат да си осигурят отлично бизнес представяне.

2017 - Hilti се класира на 7-мо място в класацията за най-добрите работни места в Европа

2017 - Hilti се класира на 22-ро място в класацията за най-добрите работни места по света

2016 – Hilti Европа се класира на 10-то място в класацията за най-добри работни места в Европа

2015 – Hilti се класира на 22-ро място в класацията за най-добри мултинационални работни места по света 

2015 - Hilti Европа се класира на 12-то място в класацията за най-добри работни места в Европа ​

Дружество Класиране
AbbVie 8
Admiral Group 9
Hilti 10
H&M 11
Volkswagen Financial Services 12
Year
2016
FORTUNE 100 НАЙ-ДОБРИ КОМПАНИИ, ЗА КОИТО ДА РАБОТИТЕ

Всяка година, списание Fortune си партнира с Отлично място на работа® (Great Place to Work®) за провеждане на най-обширното проучване за удовлетвореност на служителите в корпоративна Америка. Анонимното проучване се състои от две части: индекс на доверие, който пита персонала за удовлетвореността му от работата, нивото на доверие към ръководството и усещането за сплотеност; и одит на културата, който разглежда практиките за наемане, обучение, вътрешните комуникации, усилията за създаване на разнообразен екип и заплащането, социалните придобивки и програмите за признание.

2015 – Hilti САЩ се класира на 89-то място в класацията на Fortune 100 Най-добри компании, за които да работите

2015 - Hilti САЩ се класира на 68-мо място в класацията на Fortune 100 Най-добри компании, за които да работите за родилите се в края на миналия век

Дружество Класиране

Wellstar Health System

87

The Cheesecake Factory 

88
Hilti 89
Adobe Systems 90
Capital One Financial Corporation 91
Year
2015
Website
THE SUNDAY TIMES 100 НАЙ-ДОБРИ КОМПАНИИ, ЗА КОИТО ДА РАБОТИТЕ

Това ежегодно класиране на каймака на работодателите във Великобритания е събитие с висок профил в националния бизнес календар. Оценките се основават изцяло на мненията на служителите, тъй като персоналът попълва анонимни проучвания за мотивацията и усещането си за щастие на работното място, както и отношението и ценностите на ръководните кадри. Методите за събиране на данни са общопризнати като най-обширното изследване в Обединеното кралство за ангажираността на персонала. 

2016 – Hilti Обединено кралство се класира на 26-то място в класацията на The Sunday Times за 100-те най-добри компании, за които да работите

Дружество Класиране
Bravissimo 24
PHD 25
Hilti 26
Penninsula Business Service 27
Cook 28
Year
2015
НАГРАДИ ЗА ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Нашите продукти са отличени с някои от най-важните награди за дизайн в сектора. По-долу Ви предоставяме само кратък поглед към нашите скорошни постижения.

НАГРАДА ЗА ДОБЪР ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Това е най-старата и престижна система за отличаване на дизайн в света, която взема предвид индустриалния, продуктов и графичен дизайн. Номинираните се оценяват според новаторството, устойчивостта, творчеството, технологията, материалите и екологичната отговорност на дизайна. И което е най-важно за нас, съдиите вземат предвид човешки фактори като например начина, по който продуктът може да подобри живота на хората чрез силата на страхотния дизайн.

2012 – Hilti спечели 1 награда за добър дизайн на Чикаго

2011 – Hilti спечели 6 награди за добър дизайн на Чикаго

2010 – Hilti и спечели 5 награди за добър дизайн на Чикаго

IF НАГРАДА ЗА ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

Въведена през 1954, тази награда привлича повече от 2,000 участници от около 37 народности всяка година. Тя бива присъждана от авторитетни експерти, като най-добрите продукти получават iF печат за изключително качество на дизайна. През 1957 Hilti спечели първата си iF награда за продуктов дизайн за оригиналния ни инструмент за монтаж ударен дюбел (Schlagdübel Gerät) и нашите продукти печелят непрекъснато оттогава.

2015 – Hilti спечели 5 iF награди за продуктов дизайн

2014 - Hilti спечели 8 iF награди за продуктов дизайн

013 - Hilti спечели 5 iF награди за продуктов дизайн

НАГРАДА ЧЕРВЕНА ТОЧКА

Във връзка с получаването на тази награда продуктите биват оценявани с оглед на новаторството, функционалността, ергономичния характер на дизайна и неговото емоционално съдържание, както и за продължителното му ползване и екологична устойчивост. По време на конкурса през 2015, около 5,000 продукта от 50 страни бяха предоставени за разглеждане, и оценени от жури от 40 международни експерти по дизайн. Hilti печели наградите Червена точка всяка година от 2004-та насам. През 2010, имахме изключителната чест да спечелим наградата Червена точка Дизайнерски екип на годината, която може да бъде връчена само веднъж през съществуването на дадена компания.

2015 - Hilti спечели 6 награди Червена точка

2014 - Hilti спечели 5 награди Червена точка

2013 - Hilti спечели 6 награди Червена точка

2010 – Hilti спечели Червена точка - дизайнерски екип на годината