ОТКРИЙТЕ ЕДНО УНИКАЛНО МЯСТО ЗА РАБОТА

Добре дошли в Hilti. Нашите машини от последно поколение, технологии, софтуер и услуги захранват световната строителна индустрия, включително някои от най-амбициозните инженерни подвизи по света. За да предоставим тези новаторски решения на нашите клиенти, ние се нуждаем от отдадени на работата си хора с високо ниво на представяне, които да се присъединят към нашия екип.

Ние разполагаме с уникална фирмена култура, която се състои от хора с различен произход и споделена отдаденост на създаването на ентусиазирани клиенти. Това е динамично работно място, където успехът зависи от екипната работа и ви предизвикваме да надскачате границите си. Има специфична вибрираща енергия, която няма как да не усетите.

За нас работят около 29,000 души в повече от 120 страни. От нашето силно и проспериращо положение, ние се стремим да затвърдим ролята си на пазарен лидер през следващите години. За да направим това, ние търсим хора с високо ниво на представяне, отлични качества и амбиция, които да отведат Hilti напред. Може би сте един от тях?

ОТДАДЕНИ НА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕДНО ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ

Hilti бе основана през 1941 и еволюира от малка семейна компания до надеждния световен бизнес, който сме днес.

Нашата цел е да изграждаме едно по-добро бъдеще. Като казваме това, ние имаме предвид подпомагането на нашите клиенти за по-бързо, по-безопасно и по-дръзновено строителство, като в същото време внимаваме за наследството, което оставяме след себе си. Бихме искали да се гордеем с отпечатъка, който оставяме върху света.

За да гарантираме безупречността на нашите продукти, ние използваме собствени производствени съоръжения и центрове за развойна дейност от последно поколение по целия свят. Седалището ни се намира в Шаан, в княжество Лихтенщайн, където Мартин Хилти е основал дружеството преди 75 години. 

ТОПЛО ПРИВЕТСТВИЕ ЗА „ДОБРЕ ДОШЛИ“ ОТ НАШИЯ ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

“Ако на пръв поглед ви се стори, че тази индустрия няма блясък, бих ви призовал горещо да ни опознаете по-добре. Бързо ще откриете, че ние, хората в Hilti, сме всичко друго, но не и традиционалисти. Всъщност, цялостният ни нравствен облик се състои в това да правим нещата по различен начин – от иновативните ни продукти през новаторските ни методи за продажби и маркетинг, до начина, по който се отнасяме с нашите хора.

 

Нашият стремеж да надминаваме очакванията съответства на една култура на дълбока загриженост, в която отделяме време наистина да изслушаме представителите на нашия екип, насърчаваме ги да се изправят пред предизвикателства и да развиват кариерата си при всеки удобен случай.

Все пак, днешното поколение очаква нови неща от работодателите си, ето защо се наслаждаваме на възможността да се превърнем във вълнуващо, прогресивно и обгрижващо работно място.”

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Кристоф Лоос

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ НОВАТОРСКИ МАШИНИ И ТЕХНОЛОГИИ

Ако посетите строителната площадка на който и да било високопрофилен проект, шансовете да видите името на Hilti там са големи. Но ние не говорим само за машини, които са най-добрите в класа си.

Ние сме най-добрият световен доставчик в много сектори, и сме силен пазарен лидер. Пълната ни гама от продукти включва неща като технологии за противопожарна защита, които са животоспасяващи, използвани в болниците по целия свят; инсталационни системи, които подобряват производителността на платформи в открито море; и крепежни техники, които предпазват човешките животи и имущество в условията на земетресение. Също така, ние развиваме и доставяме целия софтуер, услуги и следпродажбени услуги, които ги поддържат така, че да отговарят на недосегаемите ни стандарти.

Всичко се свежда до разрешаването на проблеми, а те се проявяват по много различни начини. Ето защо ние често адаптираме решенията си, за да отговорим на точните нужди на нашите клиенти, и това ни превръща в новаторите, които сме.

Всичко, което произвеждаме, е било изследвано и конструирано от Hilti. Ето защо винаги можете да сте сигурни, че това е продукт, с който да се гордеете.

НАШИТЕ ВЪЛНУВАЩИ И ВПЕЧАТЛЯВАЩИ НАЧИНАНИЯ

Нашите машини и решения биват използвани ежедневно на строителните площадки по целия свят. Ние сме били избирани за някои от най-новаторските проекти по целия свят – от високоскоростни влакове-куршуми през последно поколение стадиони, до животоспасяващи технологии за противопожарна защита. Нашите продукти и иновации помагат на хората на всеки континент да водят един по-добър живот. 

Продължете да четете, за да научите повече за проектите, по които работим. Надяваме се, че те ще ви вдъхновят, за да станете част от нашия успех. 

НАШАТА ИСТОРИЯ

Ние сме изминали дълъг път, откакто Мартин Хилти е основал дружеството си през 1941, и също така имаме големи амбиции за растеж. Запознайте се с историята ни, за да усетите какво можем да постигнем.