Позиции за дипломирани студенти

Може би наскоро сте завършили? А може би сте в последната си година на обучение в университета? Или вече сте на работното си място, но желаете да изпълнявате една по-предизвикателна и удовлетворяваща роля.

Може би търсите международни възможности? Достъп до експертното ръководство? Колеги от топ калибър? Бързо развиващо се ежедневие?

Искаме да чуем мнението на динамични млади професионалисти с необходимата енергия и способност, които да се присъединят към нашия представящ се на високо ниво екип.

Нашата работна култура е уникална, в нея ще ви насърчаваме по положителен начин, за да оспорвате методите, по които нещата се вършат, и да изказвате на глас своите идеи.

Ако Ви звучи като Вас самите, Hilti може да е отправната точка за кариерата, която търсите.

“Нямам опит в сферата на продажбите и, когато отидох на кариерния панаир, повечето дружества искаха да говорят с теб само ако имаш правилния опит. Hilti бяха с напълно отворено съзнание. Те показаха най-голям интерес към мен, а не към специалността, която изучавах.”

Андреас, проектен мениджър, екип логистика на глобално ниво

Възможности в рамките на целия бизнес

Когато започнете да работите с Hilti, ще се присъедините към екип от хора с различни образователни степени, които все пак споделят един и същ начин на мислене, и ние ще Ви обучим за една вълнуваща и разнообразна кариера.

Повечето от дипломираните студенти започват на позиция търговски консултант, тъй като това е най-добрият и бърз начин да разберете по какъв начин работи нашата дейност. Това също така е чудесно място, на което да ни покажете (и на самите себе си) какви сте.

Ако постигате постоянно високи резултати, ние ще Ви предоставим всяка една възможност, за да развивате уменията си и да разширите отговорностите си. Ако сте готови за ново предизвикателство, можете да решите да прилагате познанията си в други бизнес области, може би като се придвижвате в рамките на организацията или дори по целия свят.

Вашата следваща стъпка може да е маркетинг или финанси, логистика или изследвания. Може да сте създадени за експертен мениджмънт или може би нещо техническо. Независимо каква е Вашата пътека, ние ще Ви възложим множество отговорности от най-ранен етап, заедно с цялото обучение и подкрепа, от които се нуждаете, за да изградите собствената си кариера.

Това не е средностатистическата търговска роля

Търговско-консултантската дейност в Hilti представлява продаване в най-професионалния смисъл. То се свежда до установяването на нови връзки с отзивчиви клиенти и изграждането на отношения със съществуващите. Повечето вече ще познават, ще се доверяват и ще искат нашите продукти.

Това е вълнуваща, практическа роля, в която ще работите по някои наистина вдъхновяващи проекти. Някои работни места включват високопрофилни небостъргачи, стадиони и железопътни линии, докато други са свързани с ежедневна работа, посветена на това да правим живота на обикновените хора по-добър. Много от нашите продукти, например, са създадени с уникален дизайн, за да спасяват животи и да предпазват сградите в случай на пожари и земетресения.

 

Не сте сигурни дали търговската среда е за Вас, бъдете сигурни, че в Hilti го няма традиционното хладно позвъняване. Дори може да се изненадате - много от нашите хора се изненадват. Те започват първата си работа след завършване с намерението временно да преминат през позиция технически консултант, но в крайна сметка избират да останат в тази област, тъй като тя е толкова приятна и удовлетворяваща част от търговската дейност.

Някои от нашите най-добри търговски консултанти никога не са си представяли, че ще работят в строителството. Те може да имат образователна степен по инженерен или бизнес мениджмънт, но може да е и по история или френски език. Във всеки един случай, тяхната енергия, кураж, бърза мисъл и конкурентен заряд им помагат да процъфтяват в тази роля. Ние разполагаме с отличен микс от хора, в който успехът зависи от екипната работа и способностите, без оглед на опита и образованието Ви.

Ние ще ви обучим, ще ви поставим предизвикателства и ще ви възнаградим

В Hilti, ние обучаваме и развиваме нашите хора като никоя друга компания, която познаваме. Това е наградата, на която ще се насладите за непоколебимата усърдна работа и изключително представяне.

Всеки представител от екипа получава обучение очи в очи, и вратата е винаги отворена, ако се нуждаете от помощ или от съвет. Ние разполагаме с много задълбочен процес за атестация на хората, при който разглеждаме и оценяваме всеки в дружеството по време на ежегодния процес за оценка на представянето. По този начин откриваме възможности за развитието на нашите хора с различни отговорности, култури и пазарни предизвикателства. Това означава, че можем да разширим набора Ви от умения, да подхраним амбицията Ви и да отворим вратите пред Вашата кариера.

Може да звучи преувеличено, но някои от нашите служители, представящи се на високо ниво, са преминали от търгово-консултантска позиция към човешки ресурси, или от финанси в Хонконг към маркетинг във Франция.

Благодарение на отдадеността си, работата в екип и постоянните резултати можете да преминете към лидерски роли в Hilti много бързо. Всъщност, много от нашите търговски консултанти достигат до първата си управленска позиция в средата или края на двайсетте, и 80% от нашите управленски позиции биват заемани от вътрешни кандидати. Това е доказателството, ако се нуждаете от такова, за това колко много ценим хората си.

Да се уверим, че си подхождаме

Когато кандидатствате за работно място в Hilti, ще получите мигновено усещане за мястото.

Ако Ви поканим на интервю, ще Ви платим пътните разноски, и ще Ви предоставим бърза и честна обратна връзка.

Като част от процеса на подбор за позиция търговски консултант, ние ще Ви вземем за „полева обиколка“, за да Ви покажем един ден от живота тук, и ще Ви предоставим много време, за да се срещнете и да си поговорите с екипа. Те бързо ще Ви кажат какъв е профилът на нашите хора, както и каква е тяхната отдаденост на нашите клиенти.

За да кандидатствате за работно място, просто отидете на нашата страница за работни места и използвайте филтър за търсене на роли за дипломирани студенти. Можете да кандидатствате за повече от една позиция едновременно. Или, ако не намерите веднага нещо подходящо, моля, изпратете ни самоинициативна кандидатура и ние ще видим какво можем да направим. 

Даваме от себе си и участваме

За нас, социалната отговорност е естествено нещо, което правим. Верни на нашите морални цели за изграждане на едно по-добро бъдеще, работата ни се свежда до устойчиво подобряване на местните жилищни и работни условия като помагаме на хората сами да си помогнат.

Ние ще Ви насърчаваме да се присъедините към нас с нашите дейности за социална корпоративна отговорност във Вашата част на света, като станете от бюрото и запретнете ръкави. Също така ще приветстваме Вашите идеи за откриване на нови начини, по които да бъдете доброволец.