Работа в човешки ресурси, финанси и маркетинг

Ако желаете мисълта, че идвате в нашия офис, да предизвиква вълнение, имайте предвид, че позиция в Hilti означава кариера като никъде другаде.

Това е последно поколение на корпоративните иновации, където културата е уникална и ритъмът е много забързан. Все пак, ако желаем да поддържаме положението си на лидер в сектора, е необходимо да бъдем пионери и на корпоративно ниво.

Ще определите работното място като динамично, тъй като непрекъснато откриваме нови начини да вдъхновяваме нашите хора, за да дават най-доброто от себе си за постигането на изключителни резултати.

Хората са най-важното нещо за нас – както нашите служители, така и нашите клиенти. И въпреки че екипът на Hilti по целия свят наброява над 29,000 представители, всички са съгласни, че ние съчетаваме амбицията да се представяме над очакванията с добре втъкано усещане за семейство.                     

Това не е обикновена работа в офис

Нашите позиции в офис включват човешки ресурси, финанси и маркетинг. Далеч от само и единствено „поддържащи“ роли, тези екипи са тук, за да ръководят нашите хора, да задвижват нашите стратегии и да оформят нашата търговска дейност. Тяхното значение е съществено, за да предоставяме на клиентите си първокласните услуги, които определят Hilti.

Това, което е специфично за Hilti, е че в качеството си на представител на един от нашите корпоративни екипи, можете да участвате в цялостното разработване на всеки проект, по който работите – от създаването до осъществяването. Не всяка работа в маркетинга или финансите Ви предоставя това.

С толкова много възможности за работа в различни проекти и за развитие на Вашите умения, ще установите, че Hilti е едно енергично и удовлетворително място, на което да продължите кариерното си развитие. Покажете ни какво можете да правите и дори можете да започнете да изпълнявате работната си функция в различна бизнес среда, като може би приложите това, което знаете за развитите пазари спрямо възникващите пазари, където предизвикателствата са по-различни.  

“Има истински семеен дух и буквално можете да почукате на вратата на всеки директор, по всяко време. Също така, Вашият пряк ръководител ще работи усилено, за да Ви помогне да развиете уменията си, както в професионален, така и в личен план.”

Амер, мениджър ключови проекти

Ние бързо ви възнаграждаваме за доброто представяне

Ние обучаваме и развиваме нашите хора с мисията да ги запазим.

Независимо от Вашата роля или ниво, ще обърнем лично внимание на развитието на Вашата кариера, с обучение очи в очи и цялата подкрепа, от която се нуждаете, за да постигате изключителни резултати.

След като се присъедините към компанията, ще Ви въведем в „начина, по който правим нещата в Hilti“, което включва нашите ценности - почтеност, смелост, работа в екип и отдаденост, заедно с нашата фирмена култура и стратегия за растеж.

След това ще Ви предоставим всички специализирани познания, от които се нуждаете, за да изпълнявате ролята си по превъзходен начин, независимо дали става дума за усъвършенстване на професионалните Ви умения, курс по чужд език или обучение по мениджмънт.

Ние разполагаме с много задълбочен процес за атестация на хората, при който разглеждаме и оценяваме всеки в дружеството по време на ежегодния процес за оценка на представянето. По този начин откриваме възможности за развитието на нашите хора с различни отговорности, култури и пазарни предизвикателства. Това означава, че можем да разширим набора Ви от умения, да подхраним амбицията Ви и да отворим вратите пред Вашата кариера.

Служителите ни, които се представят на високо равнище, преминават много бързо към лидерски роли в Hilti, и 80% от нашите управленски позиции биват заемани от вътрешни кандидати. Това доказва колко много ценим хората си.

Различни начини, по които да ръководите и оформяте бизнеса

Като представител на нашия корпоративен екип, Вие ще бъдете точно това – част от екип. Нашият бизнес модел разчита изцяло на екипната работа, и тя е едно от нещата, които правят работата толкова приятна и удовлетворителна.

Ето повече за три от нашите ключови офис роли.

Човешки ресурси

• Нашата уникална култура е причината, поради която хората остават в Hilti – ето защо нерядко можете да откриете две поколения от едно и също семейство, които да работят при нас. Освен че представляваме бизнес за хората, ние разбираме, че нашите служители са неделима част от нашия успех. Ето защо да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите таланти е нашата цел номер едно.

• Като част от нашия екип Човешки ресурси, Вие ще се присъедините към отдадеността ни да помагаме на нашите хора да разгърнат потенциала си, независимо дали става дума за напасване на таланта им спрямо работните места по целия свят, или промотиране на нашите възможности за работа на непълен работен ден или гъвкаво работно време.

• Вие ще работите в тясно сътрудничество с нашите бизнес лидери за създаване на стратегии относно хората, които подкрепят нашите екипи и чрез това подкрепят нашия бизнес растеж. Заедно ще стимулираме нашите служители по творчески и вълнуващи начини да извлекат най-доброто от Hilti.

• Вие ще ни помогнете да изпълним и оформим нашата стратегия за човешките ресурси, която се основава на вярването, че развиването на разнообразни, приобщаващи екипи, които се представят на високо ниво, води до постигането на изключителни резултати. Нашият маниер на работа е да мислим глобално и да действаме на местно ниво.

• Нашите роли в човешки ресурси варират от привличане и задържане на таланти до управление на уменията и обучение в лидерство.

Вижте нашите позиции в човешки ресурси

 

Финанси

• Доста далеч от броенето на бобчета, това е консултантска роля, където ще работите с други бизнес поделения, които да консултирате и на които да помагате при планирането и управлението на важните проекти. Вашата работа се свежда до това да се уверите, че са доходоносни.

• Ще се нуждаете от силно бизнес мислене и определен „уличен“ нюх, за да приложите Вашата финансова находчивост по множество търговски въпроси.

• Също така ще участвате в нетърговски начинания, като например нашите благотворителни активности и дейности за социална отговорност, както и инвестиции в наши собствени инициативи за обучение и развитие.

• Ще сте в рядко срещаното положение, що се отнася до финансовите кариери, да наблюдавате проектите през целия им жизнен цикъл – от проверка на осъществимостта, риска и планирането, до маркетинг, продажби и дистрибуция. 

• Докажете, че сте готови за следващото предизвикателство, и можете да се придвижвате в рамките на бизнеса, като пренасяте експертизата си на различни места и полагате съответните усилия – независимо дали става дума за стабилност или растеж, слаба или силна валута, възникващ или зрял пазар. Това е наистина забележителен опит.

• Нашите финансови роли варират от анализ на ценообразуването и кредитния риск до финансово счетоводство и бизнес контрол. 

Вижте нашите позиции във финанси