Работа в продажбите

Повечето хора, които се присъединяват към Hilti, започват кариерата си при нас в продажбите. Това е най-доброто въведение в дружеството, тъй като ангажирането на нашите лоялни клиенти и развиването на тези силни отношения, е двигателят на нашия успех.

Продажбите са вълнуваща практична роля, при която ще споделяте иновациите на Hilti с дружества от всякакви размери. Докато помагате да направим местните проекти по-безопасни и ефективни, вие също така можете да получите възможността да работите по някои високопрофилни проекти в строителството. Те може да са търговски или екологични, научни, или спортни. Почти сигурно е, че ще работите по някои забележителни подвизи на инженерното дело и ще се срещнете с всякакъв вид хора – от работници на строителната площадка до проектни мениджъри и лидери на дружества.

Продажбите ви предоставят възможността да развивате своята кариера и да постигате отлични резултати. Повечето хора избират да останат в продажбите, тъй като това е много приятна и удовлетворителна роля, но в течение на времето можете да изберете да си поставите нови предизвикателства като откриете нови бизнес сфери.

Става дума за продажби, но не по начина, по който ги познавате

Нашият модел е предназначен за професионални консултантски продажби. Ние не извършваме традиционното общуване с непознати хора, за да ги заинтригуваме.

За Вас това означава установяването на нови връзки с отзивчиви клиенти и изграждането на отношения със съществуващите. Повечето вече вероятно познават, доверяват се и желаят нашите продукти. Вие ще демонстрирате някои от най-новаторските решения в сектора, докато продавате нашия софтуер последно поколение заедно с всички услуги и следпродажбени грижи, които вървят заедно с името на Hilti.

Някои от нашите най-добри представители на екипи, които се присъединяват към нас, никога не са работили в областта на продажбите преди. Нито пък са си представяли, че ще работят в строителството. Но тяхната енергия, кураж, бърза мисъл и конкурентен дух им помагат да процъфтяват в тази роля. Ние разполагаме с отличен микс от хора, в който успехът зависи от екипната работа и способностите, без оглед на произхода Ви.

 

“Как ще продавам машини? Не съм пробил и една дупка през живота си! Това си мислех, когато се присъединих към Hilti, но нещата наистина не стоят така. Необходимо е да развивате силните си страни и да получавате награди за усилената работа.”

Джеймс, представител обслужване на клиенти (продажби)

Изграждане на изключителни клиентски отношения в различни роли

В качеството си на представител на нашия търговски екип, Вие ще бъдете точно това – част от екип. Нашият търговски модел разчита на екипна работа, и тя е едно от нещата, които правят работата толкова приятна и удовлетворяваща. 

Има три основни позиции във всеки регионален екип: работа като търговски консултант с клиенти на строителните площадки; откриване на решения за местни клиенти в Hilti център; или предоставяне на специализирани съвети като представител обслужване на клиенти.

По-долу е дадена повече информация за всяка важна роля.

Търговски консултант

• Това е консултантска търговска роля, при която ще надграждате спрямо отношенията със строителни професионалисти, които желаят да получат продукти с най-добро качество от марката, която познават и на която се доверяват.

• Ще разполагате със собствен набор от клиенти, който ще включва разработчици на недвижими имоти и търговски експерти, които работят на строителни площадки и проекти.

• Ще разполагате с висока степен на автономност, ще работите с клиенти в областта и ще управлявате своя собствен дневник.

• Ние ще ви оборудваме с ван и технология от последно поколение, за да демонстрирате продуктите, и вярваме, че ще правите това, което е необходимо, за да постигате резултати.

• Ние ще ви предоставим специфична търговска област, като например електрооборудване или сградно строителство, и бързо ще станете специалист по отношение на продуктите и приложенията в тази област.

• Ще разполагате с всяка възможност, за да развивате кариерата си, тъй като ролята ви ще еволюира заедно с всички продукти, които пускаме на пазара. Ние пускаме 60 различни машини, услуги и софтуерни решения всяка година, ето защо винаги ще сте изправени пред предизвикателството да научавате нещо ново.

 

• С голяма отдаденост, високо ниво на представяне и амбиция за успех, можете бързо да се придвижите нагоре и да прогресирате.

Вижте нашите позиции за търговски консултанти

Представител обслужване на клиенти

• Тук ще можете да помогнете, като се грижите за нашето портфолио от малки до големи търговски дейности, като действате в качеството на надежден представител на Hilti за определен брой клиенти. Вашата роля е да сте на линия за всичко, от което те може да се нуждаят, и да добавяте към всяко отношение с клиентите приятелски, личен завършек.

• Вашата работа може да означава, че ще поемате входящи обаждания от клиенти, които имат нужда от технически консултации относно определени продукти или проблеми на строителната площадка. За тази цел ще Ви обучим напълно, за да имате увереността за разрешаване на проблеми и предоставяне на съвети в области, които познавате отвътре-навън.

• Или пък можете да правите изходящи обаждания до клиенти, които може да имат полза от нашите нови продукти или промоции. И в този случай редовно ще преминавате обучения. Също така ще излизате и посещавате строителните площадки и ще се срещате с клиентите лице в лице. 

• Вашата работа се свежда до укрепване на отношенията ни на доверие и използване на Вашето продуктово познание за откриване на решения на клиентските нужди.

Вижте нашите позиции в обслужване на клиенти

Ние ще ви обучим, ще ви поставим предизвикателства и ще ви възнаградим

В Hilti ще се радвате на всички предимства на това да сте част от голяма компания, но с необходимата автономност, за да ръководите малък бизнес. Ние ще Ви възложим много отговорности от самото начало, и ще Ви оставим да сграбчите инициативата, за да правите нещата по Вашия начин.

Като част от процеса по подбора, ще Ви вземем за „полева обиколка“, за да Ви покажем един ден от живота на нашите търговски екипи. Така бързо ще разберете същността на нашите хора и тяхната отдаденост на нашите клиенти.

Нашите стандарти са високи, като това се отнася и до нашето обучение. Ето защо ще Ви предоставим цялото познание и оборудване, от които се нуждаете, за да бъдете успешни на позицията си – от напълно зареден ван до най-новия CRM софтуер.

Голяма част от обучението Ви ще стане на Вашата месторабота, но ще започнете с въведение в Hilti (нашите ценности, стратегия и култура), преди да се срещнете с клиентите и продуктите, които ще опознаете толкова добре. 

Ние ще Ви възнаграждаваме за усилената работа с щедри стимули и обучение, което е най-доброто в класа си, както и обучение очи в очи и лично внимание, обърнато на развитието на Вашата кариера.

Благодарение на постигането на непрекъснато отличаващи се резултати, съчетани с екипна работа и отдаденост, Вие може да преминете много бързо към лидерски позиции в Hilti. Всъщност, много от нашите хора в продажбите достигат своята първа управленска позиция в средата до края на двайсетте си години, и 80% от нашите управленски позиции биват заемани от вътрешни кандидати.

Ние разполагаме с много задълбочен процес за атестация на хората, при който разглеждаме и оценяваме всеки в дружеството по време на ежегодния процес за оценка на представянето. По този начин откриваме възможности за развитието на нашите хора с различни отговорности, култури и пазарни предизвикателства. Това означава, че можем да разширим набора Ви от умения, да подхраним амбицията Ви и да отворим вратите пред Вашата кариера.