Нашите различни позиции

Има много начини да се присъедините към нашия приятелски настроен екип, в зависимост от вашите умения, силни страни, интереси и амбиция. По-долу можете да откриете нашите основни области на работа, където можете да научите повече за всички различни роли и възможности.

Работа в продажби

Насочен към общуване с хората тип човек ли сте? Ако също така сте екипен играч с енергия, отдаденост и състезателен дух, можете да бъдете страхотни в помощта за изграждането на нашите прекрасни отношения с клиентите.

Работа в инженерен отдел

Имате талант в сферата на технологиите? Нашите разнообразни инженерни позиции могат да ви предоставят възможности за консултиране на строителни обекти, създаване на нов софтуер или създаване на патентовани продукти в нашите центрове за проучване и развитие.

Работа в чр, финанси и маркетинг

Искате да разчупите изградените навици? Нашите позиции в офисни помещения ви поставят в среда на последна корпоративна иновация, където културата е динамична, скоростта е висока и вие имате възможността да заемете шофьорското място.

Работа в логистика

Обичате логистичните предизвикателства? Нашата глобална логистика е на ниво, различно от това на всяко друго място, и ние притежаваме цялата си дистрибуторска мрежа. Това е прекрасно място за заемане на разнообразие от роли и получаване на представа за цялостната картина.