Често задавани въпроси

Ако имате въпроси относно кандидатстването за работа при нас, можете да откриете отговорите тук.

А какво ще кажете за сигурността на данните?

Ще третираме цялата информация, която сте предоставили за себе си, като най-строго поверителна, и ще я използваме само за целите на Вашето кандидатстване за работа.

Какво се случва след това?

Ще проверим дали заявлението Ви е пълно, и ще вземем предвид вашата мотивация и пригодност за ролята. Ако преценим, че отговаряте на търсения профил кандидат, ще Ви поканим на телефонно интервю. Ако то премине добре, ще Ви помолим да се срещнем за интервю лице в лице – и с радост ще заплатим пътните Ви разноски.

Мога ли да изпратя самоинициативна кандидатура?

Да. Ако не можете да откриете позиция, която Ви харесва, винаги можете да ни изпратите имейл със самоинициативна кандидатура. Кликнете тук, за да ни изпратите самоинициативна кандидатура.

Мога ли да кандидатствам за повече от една позиция едновременно?

Да. Ако видите две или повече позиции, които отговарят на Вашите таланти, можете да кандидатствате едновременно за всички тях. Можете да направите това, като кликнете върху „Кандидатствай сега“ и качите Вашето CV и мотивационно писмо като едно заявление. Необходимо е да упоменете в писмото си от кои работни места се интересувате – включително референтните им номера – и ние ще Ви имаме предвид за всички тях.

Как да кандидатствам за работа в Hilti?

Лесно е да кандидатствате за работа при нас и можете да направите това онлайн. Започнете, като прегледате свободните работни места тук в нашата кариерна уебстраница. Ако не видите веднага подходящо работно място, продължете да проверявате отново, тъй като търговската ни дейност се разраства и ние актуализираме тези позиции постоянно. След като откриете работно място, което пасва на Вашите интереси и силни страни, просто кликнете върху линка „Кандидатствай сега“ в дъното на описанието на работното място и следвайте стъпките.

Какви документи следва да включа в заявлението си?

Ще Ви помолим да качите най-актуалното си CV, заедно с кратко мотивационно писмо. То следва да съдържа описание на причините, поради които се интересувате от работното място, както и с какво мислите, че можете да допринесете за ролята. Моля, качете също така всички съществени препоръки, може би от университет или стаж, или от предишна работа.

Колко актуални са работните места, изброени на вашата уебстраница?

Те са напълно актуални. Ако работното място е обявено, позицията е отворена за кандидатстване. Ето защо, чувствайте се свободни да кандидатствате.